Skip Navigation LinksElsykler0205-8874

​​​​​​​​​​Vå​re elsykkelmerker


Vi har etter flere års erfaringer valgt oss ut noen merker som vi satser spesielt på og som utfyller hverandre med hver sine fortrinn, og ikke minst stil!

  
victoria2013_290x150.png 
conway_290x150.png ​​​

isy_290x150.png 
prince_290x150.png (Ikke elsykler)

 
excelsior_290x150.png (Ikke elsykler)
noxon_290x150.png​(Ikke elsykler)

Hercules logo.png


Kalkhoff logo.jpg


Coboc logo.jpg

Vi har lang og bred erfaring med mange leverandører og produkter i markedet som underlag for satsing på våre utvalgte produkter. Kvalitet, brukervennlighet og brukeropplevelse er hovedfokus ved valg av produkter vi tilbyr våre kunder. Vi har valgt å styre unna de aller billigste produktene da vi er overbevist om at kvalitet lønner seg i lengden, og at jorda vår er bedre tjent med gode produkter som varer i mange år. Husk også at bytter du ut bilen med elsykkel, er elsykkelen i praksis gratis!

Det finnes ikke én ideell elsykkel for alle. Vi har derfor et variert utvalg sykler som passer alt fra bedagelige sykkelturer i byen med alt praktisk utstyr for hverdagslige gjøremål, til effektive transportsykler for jobbpendling og barnehagelevering eller fullblods terrengsykler for trening og moro. 

Utover syklene som er vist på våre nettsider, så har vi noen gullkorn i bakhånd også for de som har spesifikke krav eller ønsker seg noe utenom det vanlige. Fortell oss hva du ønsker deg så er vi sikre på at vi finner sykkelen til deg! 

Her har du en smakebit på hvor gøy du kan ha det i terrenget på en elsykkel fra Conway: