Skip Navigation LinksYouMo

YouMo Logo.jpg

YouMo One X250.jpg

YouMo er en av de syklene våre som spiller mest på følelser! Det var umulig å ikke bli forført av både utseendet, stilen og følelsen første gangen vi testet denne! Og eierne av disse syklene er også blant de mest dedikerte vi har! Her handler det ikke først og fremst om å ha en sykkel som et transportmiddel, men å ha en sykkel som gir deg lyst til å sykle.

​Av alle syklene våre, er YouMo den sykkelen som både er den kuleste sykkelen du kan tenke deg, samtidig som den er praktisk og fornuftig.

Sykkelen kan leveres med mange utstyrsnivåer fra helt minimalistisk uten skjermer eller display, til fullutstyrt "city ready" med skjermer, bagasjebrett, styrelås, ekstra batteri, to forskjellige display med forskjellig funksjonalitet, dempegaffel med mer. Utstyrsnivået bestemmes i stor grad av deg, og avhengig av hvilken modell/ nivå du velger leveres sykkelen også med eller uten regenerativ bremsing (motoren lader batteriet når du bremser)​. Med denne funksjonen kan du både spare bremsene og få igjen mye av energien du har brukt opp bakkene.

​En Black Edition er også tilgjengelig nå, og i tillegg kan du få ditt eget design eller forskjellige farger på sideplatene på batteriet.

Sveitsiske YouMo bruker "selvsagt" også GoSwissDrive-motoren som passer perfekt til kjørestilen til denne type sykkel! Den direktedrevne og lydløse navmotoren i bakhjulet gir god trekkraft og lite behov for å gire.. Du starter lett i tyngste gir om du tilfeldigvis stoppet i det.. Og som nevnt muliggjør også denne motortypen at du kan lade batteriet mens du triller ned bakkene og dermed utvide rekkevidden ganske betydelig.

Spesifikasjoner:

Motor: GoSwissDrive 40Nm med eller uten regenerativ lading, og med eller uten justérbart assistansenivå. 400-600% forsterking av tråkket ditt.
Batteri: BMZ (Tysk kvalitetsprodusent) 540Wh. Ladetid ca 3,5 timer
Bremser: Hydrauliske skivebremser. Magura MT2 eller MT4
Gir: 10 gir. Magura X5, X7 eller X9
Dekk: 24x3.0" ("Trikkeskinnesikre" ballongdekk! :-) )
Rammestørrelse: "One size" egnet for 140-195cm rytter.
Farge: Hvit eller svart
Pris: Fra ca 32.900kr -> Kontakt oss for pris for sykkel med ønsket utstyrsnivå.

​Produsentens nettsider: YouMo.ch 

Gesicht_in_der_Menge_05.JPG
preisverleihung.jpg
Fra prisutdeling på EuroBike 2016

YouMo på glattisen.JPG
YouMo på glattisen med piggede 3"-dekk. Sitter som støpt!