Skip Navigation LinksOm oss

Greenspeed GreenOnWhite.jpg

Greenspeed startet sin satsing på elsykler i 2010 etter å ha fulgt utviklingen i elsykkelmarkedet tett siden 2005. Vi har bred erfaring med mange leverandører og produkter i markedet som underlag for satsing på våre utvalgte produkter. Kvalitet, funksjon og brukeropplevelse er hovedfokus ved valg av produkter vi tilbyr våre kunder.
Butikken vår ligger i Globusgården vis-à-vis Drammen Jernbanestasjon. Vi har eget verksted i butikken og tilbyr service og reparasjoner på både elsykler og ”vanlige” sykler. Normalt holder vi åpent 10-17 man-fre og 11-16 på lørdager (men er ofte å finne i butikken både før og etter åpningstid, og ønsker du å avtale et tidspunkt så får vi oftest til det).
Vi vet at folk må få anledning til å prøve en elsykkel for å oppdage at dette er noe de ønsker seg, samt se at elsykkelen kan erstatte mange av transportbehovene som gjerne dekkes med bil idag. Vi tilbyr prøvesykling fra butikken vår og dessuten mulighet for leie av sykkel noen dager for å teste om det fungerer godt til ditt daglige bruk. Kostnaden ved leie trekker vi fra ved et evt kjøp.
Fortell oss hvilket behov du har, så veileder vi i forhold til hvilken type sykkel, motortype og batteristørrelse med mer som virker riktig for deg. Men husk at du trolig kommer til å bruke sykkelen mer enn du ser for deg.., så ta høyde for både lengre og mer utfordrende sykkelturer enn du først tenkte.
God tur!

drammen@greenspeed.no
SMS/ Tlf.: 48501155

​​​​​​
​​​

Firma:
Greenspeed (Internetmarket Global AS) org 981308980 mva
Torgeir Vraas plass 1 (Globusgården), 3044 Drammen
Daglig leder André Sæther
Tlf: 91803577
andre@greenspeed.no