top of page
bikerepairs2.jpg

Greenspeed er en del av IMG gruppen og er distributør i Norge av kvalitetsprodukter fra anerkjente tyske leverandører og produsenter.

Vi hjelper deg med å finne riktig elsykkel! Uansett om du kjøper den billigste eller dyreste elsykkelen vil det være en betydelig investering, og da er det viktig at du ender opp med en sykkel med egnet bruksområde, god pålitelighet, riktig størrelse og sittestilling, samt motor, batteri, dekk og utstyr som passer deg og dine behov! Hos oss får du hjelp til å velge blant et stort antall av sykkelmodeller bl.a fra vårt lager i Tyskland. Du som kunde kan også prøve et bredt utvalg sykler med forskjellige motorer og utstyrsnivåer i butikken vår før du bestemmer deg. Vi er mest kjent for å ha spesialisert oss på elsykler, men husk at vi skaffer mye spennende sykler uten motor også, samt deler og utstyr til sykler og syklister av alle slag.

I butikken vår har vi i tillegg sykkelverksted hvor vi tar inn til sykler til reparasjon, dekkomlegg, vask og service etc. Vårt mobile sykkelverksted er tilgjengelig for booking ut til bedrifter etter avtale. Ta kontakt med service@greenspeed.no for mer informasjon!

  • IMG AS (org. no. 981308980). IMG AS ble etablert i 1999 og har arbeidet i mange år innenfor telecom og olje/gassindustrien med utvikling og prosjektledelse i store internasjonale prosjekter. IMG driver også import og salg av elbil- og elbussladere og systemer under merkevarenavnet NorCharge (se www.norcharge.com).

  • IMG AS ble en DN Gaselle bedrift i 2019

  • IMG AS har Dun & Bradstreet kredittvurderingskategori: "AA"

Catharina Wikander Sæther
Butikksjef
catharina@greenspeed.no
Tlf. butikk: +47 48 50 11 55

 
Sykkelbutikk
Paper Stack
Tore Sæther
Siv. ing. & bedriftsøkonom

Styreleder i IMG
tore@greenspeed.no
Tlf:+47 41 46 23 99
Var så heldig å bli intervjuet av selves
André Sæther
Daglig leder & forhandlerkontakt
andre@greenspeed.no
Tlf. +47 91 80 35 77
Vintage Cash Register
Adm.avdeling
accounting@internetmarket.no
Tlf: +47 41 46 23 99
Marius Kvederis
Mobilt sykkelverksted
service@greenspeed.no
Tlf: +47 48 65 82 36

 
Hjul, muttere og bolter
bottom of page