bikerepairs2.jpg

Greenspeed er en del av IMG gruppen og er distributør i Norge av kvalitetsprodukter fra anerkjente tyske leverandører og produsenter.

Vi hjelper deg med å finne riktig elsykkel! Uansett om du kjøper den billigste eller dyreste elsykkelen vil det være en betydelig investering, og da er det viktig at du ender opp med en sykkel med egnet bruksområde, god pålitelighet, riktig størrelse og sittestilling, samt motor, batteri, dekk og utstyr som passer deg og dine behov! Hos oss får du hjelp til å velge blant hundrevis av sykkelmodeller fra vårt lager i Tyskland. Og selvsagt kan du prøve et bredt utvalg sykler med forskjellige motorer og utstyrsnivåer før du bestemmer deg. Vi er mest kjent for å ha spesialisert oss på elsykler, men husk at vi skaffer mye spennende sykler uten motor også, samt deler og utstyr til sykler og syklister av alle slag.

  • Greenspeed er i dag en del av IMG  (org. no. 981308980). IMG (InternetMarket Global AS) ble etablert/ registrert i 1999 og har arbeidet i mange år innenfor Telecom og Olje/ Gass -industrien med utvikling og prosjektledelse i store internasjonale prosjekter. IMG driver også import og salg av Elbil og Elbuss ladere og systemer under NORCHARGE merkevarenavnet (se www.norcharge.com).

  • IMG ble en DN Gaselle bedrift i 2019

  • IMG har Dun & Bradstreet kredittvurderingskategori: "AA"

Catharina Wikander Sæther
 
Sykkelbutikk

Tel./ SMS Butikk; +47- 48501155

E-post: drammen@greenspeed.no

Var så heldig å bli intervjuet av selves
André Sæther
Daglig leder
Forhandlerkontakt

Tel./ SMS: +47-91 80 35 77

E-post: andre@greenspeed.no

Paper Stack
Tore Sæther (Siv. ing. & Bedriftsøkonom)
Styreleder IMG

Tel./ SMS: +47-41 46 23 99

E-post: tore@greenspeed.no

Vintage Cash Register
Ordre & Regnskaps- avdeling

Tel./ SMS +47-41 46 23 99

E-post: accounting@internetmarket.no